Ingen standardløsninger i koncepthus

Ønsker du et flot hus, der er tilpasset dine behov, kan det være en god ide, at du ser på Living-house’s koncepthuse. De har stor erfaring med at bygge koncepthuse i København og på det øvrige Sjælland. Husene er moderne i deres udtryk med et plan og store vinduespartier. Det handler derfor om, at der kommer så meget lys ind som muligt.27

At det er et koncepthus, betyder dog ikke, at der er nogen standardløsninger. Huset bliver altid tilpasset til din grund og til dine behov. Det handler om at få den flotte udsigt fra huset og at lave de rum, du har brug for.

Koncepthus med separat forældreafdeling

Mange forældre har et ønske om en separat forældreafdeling, hvor de kan trække sig tilbage. Det kan være en afdeling med soveværelse, eget badeværelse og måske et walk-in closet. Det er der fint mulighed for at lave i Living-house’s koncepthuse. Husene kan også laves med en separat børneafdeling. På den måde kan forældrene sagtens sove længe i weekenden, mens børnene leger og larmer i deres egen afdeling. Det er dermed en god løsning til børnefamilien, hvor man har mulighed for at have mere privatliv end i mange andre typer af huse.