En flytning med knaster

Flytning

Vi kunne have fundet et professionelt flyttefirma – men gjorde det ikke. For som farmand sagde:

“Hvad der er sparet, er tjent”

Vi havde besluttet at sælge vores ødegård uden for Göteborg i Sverige og flytte tilbage til familiens slægtsgård i Jylland. Og for at spare en bunke penge på den flytning, havde vi lejet en “flyttebil”, som var en mindre (men stadig stor) varevogn – nok den største, man må køre med almindeligt kørekort – på en tankstation et sted i syd-Sverige.

Selve flytningen af vores indbo var gennemført på en enkelt dag – forinden tog det 3 dage at pakke alt ned. Flytning af tingene skulle så ske ved at køre til færgen i Göteborg, hvilket gik gik galt fordi vi ikke havde købt billet på forhånd. Dermed skulle vi hele turen ned over Øresundsbroen til København og videre – via Storebæltsbroen til Herning.

Dermed måtte vi også aflyse færgen retur – og køre flyttebilen samme vej tilbage. Undervejs punkterede flyttebilen på motorvejen, hvorfor vi ikke nåede tilbage til tankstationen samme dag. Vi måtte leje flyttevognen en ekstra dag samt betale for det punkterede hjul og den masse ekstra diesel, som det var nødvendigt at fylde på bilen for at kunne gennemføre vores flytning.

En god flytning? Få gerne hjælp af de professionelle


Det var ikke meget, vi havde sparet på den flytning. Vi
 blev klogere den dag. Istedet for at stå for den flytning selv, skulle vi have fået et professionelt firma til at tage sig af sagen. Vi ville have fået såvel flyttevejledning samt praktiske og gode råd, huskelister mv.

De professionelle flyttefolk var startet med en besigtigelse af vores indbo og derefter sørget for, at alt var blevet pakket godt og sikkert ned, sikkert transporteret – og trygt leveret.

Tæt dialog under hele flytteforløbet ville have givet os en mere tryg og behagelig flytteoplevelse.

Mvh
familien Odegaard-Svensen